Trainer Marc Visser

Ik woon in Velp met mijn vrouw en mijn twee zonen. In mijn vrije tijd ga ik graag zeilen of golfen. Maar het liefst sta ik in de sportschool, waar ik jongeren les geef in een sport die ik zelf fanatiek beoefen: kickboksen.

Kickboksen is een sport die je veel leert: concentratie, zelfbeheersing, doorzettingsvermogen. Eigenschappen die je als financieel adviseur goed kunt gebruiken. Ik ben al reeds meer dan 20 jaar actief als financieel adviseur en makelaar (meer informatie op www.visserfinancieel.nl).

Aan het Kickboksen heb ik veel te danken

Vanaf mijn achtienjarige leeftijd ben ik in aanraking gekomen met de sport Kickboksen. Eerst bij Kenneth Mac Nack en niet veel later bij Fred Royers. Deze sport heeft mij gevormd tot waar ik nu ben en geeft mij nog steeds de uitlaatklep welke ik nodig heb.

Aan het Kickboksen heb ik veel te danken. Het heeft enorm veel bijgedragen in mijn groeiende onderneming welke tegen de marktomstandigheden in, goede resultaten boekt. Kickboksen geeft mij de stabiliteit in het leven welke ik in geen enkele andere sport kan vinden en ik nodig je dan ook graag uit om deze ervaring te delen.