Album Krav Maga

Krav Maga

Krav Maga is een verdedigingskunst die zijn oorsprong heeft in Israƫl. Oprichter Imi Lichtenfeld werd al op jonge leeftijd geconfronteerd met racisme en geweld. Naast het feit dat hij al expert was in diverse vechtsporten zag hij dat er nog veel meer nodig was om een ECHT gevecht te winnen. Krav Maga is een systeem dat leert hoe je je snel en effectief kunt verdedigen op aanvallen die zich kunnen voor doen in het dagelijks leven.

Krav Maga: alles om te redden uit dreigende situaties

Krav Maga is geen sport, maar een zelfverdedigingssyteem. Het systeem bestaat uit bevrijdingen, weringen en aanvallen die men moet kunnen redden uit dreigende situaties. Krav Maga is niet aan regels gebonden, maar de beoefenaar zal echter altijd waar mogelijk conflictsituaties proberen te vermijden.

Naast dit alles besteedt het systeem ook tijd aan tactieken en technieken die toe te passen zijn in verschillende ruimten en omgevingen.

Krav Maga is ook een leuke en sportieve manier om lekker bezig te zijn en fit te worden. Dit systeem is geschikt voor mannen en vrouwen van jong tot oud. Er is geen drempel en het instapniveau is laag zodat iedereen kan mee doen. Dit betekent niet dat de gevorderde sporter niet uitgedaagd wordt in het beoefenen van Krav Maga.

Wie verzorgt de trainingen in Krav Maga

Naast dat boksen kan bijdragen aan je kickboksprestaties en dat het leuk is om te doen, is het natuurlijk fysiek bijzonder inspannend. De bokstrainingen zijn ook voor niet- wedstrijdsporters een geweldige manier om fit te blijven en af te vallen.

Meld je aan voor Krav Maga

Ben je enthousiast geworden en wil je ook komen trainen bij Kickboxing Arnhem, in Krav Maga of een andere vechtsport? Meld je hier aan voor een gratis proeftraining of kom eens kijken. Wil je graag eerst meer informatie, kijk dan verder op onze site of mail ons je vraag.