Album Privé boksen

Privé boksen

Bij Fight & Power Center Kickboxing Arnhem verzorgen we ook privé bokstraining.

Privé bokstraining is zowel mogelijk voor wedstrijdvechters als voor recreanten. Net als bij onze andere vechtsporttrainingen maken wij tijdens de bokstraining ook een duidelijk onderscheid tussen wedstrijdsporter en recreanten. De veiligheid van de sporter staat bij ons immers altijd voorop!

Meedoen aan bokswedstrijden via Nederlandse Boks Bond (NBB)

Voor al onze wedstrijdsporters bestaat er de mogelijkheid om via de Nederlandse Boks Bond (NBB) ook aan bokswedstrijden mee te doen. Het trainen in boksen en meedoen aan bokswedstrijden kunnen je bijvoorbeeld een fikse ondersteuning leveren aan je kickboksresultaten. Ook voor topsporters bestaat er de mogelijkheid om professioneel te boksen.

Boksen: een perfecte manier om fit te blijven

Naast dat boksen kan bijdragen aan je kickboksprestaties en dat het leuk is om te doen, is het natuurlijk fysiek bijzonder inspannend. De bokstrainingen zijn ook voor niet- wedstrijdsporters een geweldige manier om fit te blijven en af te vallen.

Meld je aan voor onze privé bokstraining

Al onze bokstrainingen worden verzorgd door gediplomeerde trainers. Daarbij zijn de meeste van hen zelf ook voormalige kampioenen. Wil jij ook graag boksen in de omgeving van Arnhem én daarbij het uiterste uit jezelf halen?

Meld je hier aan voor een gratis proeftraining.