Trainers - Wie verzorgen de trainingen?

Bij Kickboxing Arnhem verzorgen diverse trainers de lessen. Hoofddocenten zijn Fred Royers en andere uitermate ervaren groep trainers.
Fred verzorgt voornamelijk alle kickbokstrainingen voor volwassenen en voor de jeugd.

De vele wedstrijdsporters worden ook door Fred begeleidt. Naast het lesgeven en begeleiden van de wedstrijdvechters heeft Fred diverse andere werkzaamheden, zoals commentaar geven bij Eurosport en het schrijven voor diverse tijdschriften. Ook is Fred regelmatig actief met het Inspreken van vechtsportprogramma’s en het journalistiek verslaan van Olympische spelen, WK’s en EK’s van diverse sporten. Door al deze bezigheden kan het voorkomen dat Fred er een keer niet is om een kickbokstraining te verzorgen. Maar de lessen gaan altijd door. Als Fred Royers er een keer niet is, dan is er altijd een goede vervanger.

Onze andere ervaren trainers

Naast Fred Royers wordt Kickboxing Arnhem gevormd door een uitermate ervaren groep trainers. Mannen die al jaren bij Kickboxing Arnhem trainen, die opgeleid zijn en die exact weten hoe de lessen dienen te worden ingedeeld en begeleid. Alle vaste trainers zijn allen gediplomeerd. Wij stellen alle trainers graag aan je voor.