kickboxing Arnhem

kickboxing Arnhem

Kickboxing Arnhem staat alles in het teken gestaan van verantwoord lesgeven. Daarom hebben wij drie verschillende trainingsgroepen, met elk een eigen niveau: beginners, gevorderden en wedstrijdvechters. Alle drie worden zij op een unieke manier begeleid door Fred Royers en de andere uitermate ervaren trainers. De lesstof wordt ook aangepast aan het kunnen, de behoeftes en het niveau van elke trainingsgroep.

Bij ons train je altijd met mensen van hetzelfde niveau zodat blessures bij ons eigenlijk bijna nooit voorkomen.

Het verzorgen van goede trainingen staat voorop

Het reilen en zeilen van een sportschool valt en staat natuurlijk bij de kwaliteit van de docenten en het lesaanbod. Kortom, wij zijn van mening dat lesgeven niet zomaar iets is 'dat je er even bij doet’. Dit omvat veel verschillende elementen, zoals:

  • Een goede lesopbouw
  • Overwicht
  • Het in acht nemen van de veiligheid
  • Variatie in techniek
  • Zorgen dat de trainingspartners gelijkwaardig aan elkaar zijn
  • Een strakke discipline afgewisseld met wat lichtere stof

Kickboxing Arnhem, meer dan alleen kickboksen

Naast kickboksen kun je bij Kickboxing Arnhem ook terecht voor andere vechtsporten, zoals Krav Magaa en Privé Bokstraining. Bij alle trainingen die wij verzorgen staat de veiligheid en gezondheid van de sporter voorop.

Alles staat in het teken van verantwoord lesgeven

Vanaf het begin af aan heeft bij Kickboxing Arnhem alles in het teken gestaan van verantwoord lesgeven. Daarom hebben wij drie verschillende trainingsgroepen, met elk een eigen niveau: beginners, gevorderden en wedstrijdvechters. Alle drie worden zij op een unieke manier begeleid door Fred Royers en de andere uitermate ervaren trainers. De lesstof wordt ook aangepast aan het kunnen, de behoeftes en het niveau van elke trainingsgroep.

Bekijk hier wie de trainingen verzorgen.

Locatie