Album Private Muay Thai

Private Muay Thai

Wil je graag privélessen in Muay Thai? Ook daarvoor kun je bij Fight & Power Center Kickboxing Arnhem terecht.

De individuele trainingen Muay Thai zijn zowel mogelijk voor wedstrijdvechters als voor recreanten. Alle aspecten van het Muay Thai zullen worden behandeld: clinchen en de bijbehorende knietechnieken, het op de juiste wijze leren trappen met het scheenbeen alsmede de verschillen in het gebruik van de handtechnieken tussen Muay Thai en het westerse boksen.

Ook bij de privétraining Muay Thai maken wij een duidelijk onderscheid tussen wedstrijdsporters en recreanten. De veiligheid van de sporter staat bij ons immers altijd voorop!

De fijne kneepjes van het Muay Thai

Wil je echt de fijne kneepjes van het Muay Thai-Kickboksen doornemen dan is er altijd nog de mogelijkheid om dit samen met voormalig werelkampioen Fred Royers tijdens een privéles te doen. `´Een op een´´ werken met de man die vele kampïoenen gemaakt heeft en nog steeds wereldkampioenen aflevert.

Privé Muay Thai-Kickboksen: intensief, maar vooral enorm verhelderend!

Privétraining Muay Thai Kickboksen: wat houdt het in?

Tijdens privétrainingen Muay Thai Kickboksen leer je een uur lang de basisprincipes voor de beginner of de technieken die vechters wereldkampioen maken. Altijd aangepast aan de mogelijkheden en de wensen van de student. Mentaal zowel als fysiek doorloop je hier een leerschool die je op geen enkele andere wijze kunt krijgen. De privetrainingen Muay Thai Kickboksen zijn een geweldige manier om je techniek te verbeteren, om conditioneel optimaal in vorm te komen en mentaal ijzersterk door het leven te gaan.

Meld je aan voor het privélessen Muay Thai Kickboksen

Al onze kickbokstrainingen worden verzorgd door gediplomeerde trainers. Daarbij zijn de meeste van hen zelf ook voormalige kampioenen. Ook geïnteresseerd?

Meld je hier aan voor een gratis proeftraining